Wie zijn wij?

Hallo!

Mijn naam is Jan Windhouwer, oprichter van The Walking Dumpling.

Ik ben The Walking Dumpling begonnen omdat ik gek ben op de Aziatische keuken en vooral op dumplings. Ik merkte dat in Nederland niet veel mensen bekend zijn met dumplings dus is het onze missie om ze op de kaart zetten.

Met 15 jaar ervaring in de Horeca als kok, ben ik 10 jaar geleden begonnen met het experimenteren met en leren over dumplings. Hoe je ze maakt, hoe ze te vullen en hoe je ze vouwt. Ik kwam er achter dat er heel veel soorten dumpings zijn met verschillende bereidingswijzen en eindeloos verschillende soorten en vullingen.

Één dumpling is bij mij blijven hangen, mijn favoriet, de Japanse Gyoza. Vandaar dat ik deze dumpling aan Nederland wil voorstellen in de vorm van Street Food / Comfort Food. 

In plaats van dat je ergens een patatje of poffertjes haalt, zou het lekker zijn om van een portie lekkere warme Gyozas te genieten. 

The Walking Dumpling staat op de markt met verse Gyozas om gelijk te proeven en van te genieten. Hiernaast biedt The Walking Dumpling Gyozas aan voor Horeca en andere geïnteresseerden. 

Als jonge zaak, gaan wij voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Wij zullen ons dan ook voor nu richten op 2 soorten Gyozas. Een kip variant en een vegetarische variant waar alle aandacht aan is besteed, voor hoge consistentie, kwaliteit, en waar de klant voor terug komt. 

We blijven ons ontwikkelen, zodat in de toekomst wellicht ook andere soorten dumplings kunnen worden toegevoegd aan het assortiment. En onze Gyozas in de toekomst ook te verkrijgen zijn in de winkel, om thuis klaar te maken voor feesten en partijen. 

We hopen u snel te zien!

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

The Walking Dumpling